Activiteiten

 • De Raad van Kerken onderhoudt een website zininderegio.nl voor bezinningsactiviteiten in onze regio. Het betreft concerten, bijzondere vieringen, cursussen, kringen, kleinkunst, lezingen, tentoonstellingen, excursies etc. Deze website is bedoeld voor mensen die een spirituele, religieuze en/of culturele belangstelling hebben en die zicht willen hebben op activiteiten hierover in de regio Arnhem en in en rond Velp en Rozendaal. Er zijn diverse handige zoekfuncties en vele categorieën.
 • image002
  Klik op het logo om naar de site te gaan
 •  Vieringen en bijeenkomsten in Verzorgingshuizen de Biesdel, ’t Jagthuys en Oosterwolde. In de tehuizen is een geestelijk verzorger werkzaam in dienst van Innoforte. Naast de vieringen organiseert de Raad van Kerken daar culturele en zingevingsmiddagen. Individuele pastorale zorg wordt gegeven door de kerken en geloofsgemeenschappen.
 • Presentie rondom 4 mei en 5 mei
  De Raad van Kerken legt namens de aangesloten kerken en geloofsgemeenschappen op 4 mei een krans tijdens de Dodenherdenking in Velp. In een aantal tehuizen in Velp worden begin mei herdenkingsbijeenkomsten georganiseerd over ‘Vrijheid een fakkel om door te geven’
 • Velleper Donderdagen
  Tijdens de Velleper Donderdagen bieden vrijwilligers van de Raad van Kerken in de Emmastraat aan de voorbijgangers bij de Onze Lieve Vrouwe Visitatie Kerk een kaars aan. Die kunnen zij aansteken in de kerk voor een individueel bezinningsmoment. Per dag worden zo ruim duizend kaarsen aangestoken.
  De Velleper Donderdagen vinden altijd plaats op de laatste donderdag in juli en de eerste donderdag in augustus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *